We Cordially welcome sampeyan seneng layanan kita banget.

Napa Pilih kita

produk kita duwe kualitas apik lan kredit

  • A pesawat sakabehane peralatan profesional, luwih saka 10 engineers experienced, umur apa rata-rata saka Staff tanduran kabèh luwih saka 4 taun.

    Produksi lan R & D kemampuan

    A pesawat sakabehane peralatan profesional, luwih saka 10 engineers experienced, umur apa rata-rata saka Staff tanduran kabèh luwih saka 4 taun.

  • Kita ngarep-arep kanggo apa sing paling apik kanggo lingkungan Proteksi nalika industri ngembangaken kanthi cepet.  Kita bakal kanggo nggunakake bahan mentahan lingkungan loropaken lan mung kerjo karo supplier sing standar polusi ketemu.

    konsep Lingkungan Proteksi

    Kita ngarep-arep kanggo apa sing paling apik kanggo lingkungan Proteksi nalika industri ngembangaken kanthi cepet. Kita bakal kanggo nggunakake bahan mentahan lingkungan loropaken lan mung kerjo karo supplier sing standar polusi ketemu.

  • We are a pabrik rapi, liwati BSCI, Sedex, Disney, Walmart, Target, audit.  Lan uga nampa audit liyane.

    Audit lan layanan

    We are a pabrik rapi, liwati BSCI, Sedex, Disney, Walmart, Target, audit. Lan uga nampa audit liyane.

Popular

kita Products

We duwe tim technical kuwat ing industri, puluh saka pengalaman profesional, tingkat desain banget, nggawe kualitas dhuwur-efficiency intelligentequipment.

sing kita

Ningbo Charron Industry Co., LTD. Established for many years,has more than 110 employees; the factory covers an area of 7,300 square meters, and the average growth rate of annual turnover is 30%. It has passed the inspections of BSCI, Walmart, Sedex, Disney, etc. Located in Yinzhou District, Ningbo City, it will take only 30 minutes from Ningbo Port to the company. It mainly manufactures various paper products (such as board games, card games, puzzles, stationery, etc.), and it also has a complete supply chain, to provide customers with quality accessories and products (such as toys, plastic products, rubber products, metal products, electronics, etc.)

  • 02
  • 01
  • fasdadfag
  • 04,
  • 98989
  • 05
  • 0454