Ne mirëpresim përzemërsisht ju të gëzojnë shërbimin tonë të shkëlqyer.

pse na zgjodhet ne

Produktet tona kanë cilësi të mirë dhe të kreditit

 • Një set i plotë i pajisjeve profesionale, më shumë se 10 inxhinierë me përvojë, mosha mesatare e punës së të gjithë stafit të bimëve është më shumë se 4 vjet.

  Prodhimi dhe R & D aftësi

  Një set i plotë i pajisjeve profesionale, më shumë se 10 inxhinierë me përvojë, mosha mesatare e punës së të gjithë stafit të bimëve është më shumë se 4 vjet.

 • Ne shpresojmë që të bëjmë më të mirën për mbrojtjen e mjedisit, ndërsa industria po zhvillohet me shpejtësi. Ne përmbahet në përdorimin e materiale ekologjikisht miqësore të para dhe vetëm të bashkëpunojnë me furnizuesit që standardet e emetimit takohen.

  Koncepti Mbrojtja e mjedisit

  Ne shpresojmë që të bëjmë më të mirën për mbrojtjen e mjedisit, ndërsa industria po zhvillohet me shpejtësi. Ne përmbahet në përdorimin e materiale ekologjikisht miqësore të para dhe vetëm të bashkëpunojnë me furnizuesit që standardet e emetimit takohen.

 • Ne jemi një fabrikë sistematike, kaloi BSCI, SEDEX, Disney, Walmart, Target, auditime. Dhe gjithashtu pranojnë auditime të tjera.

  Auditimit dhe shërbimet

  Ne jemi një fabrikë sistematike, kaloi BSCI, SEDEX, Disney, Walmart, Target, auditime. Dhe gjithashtu pranojnë auditime të tjera.

popullor

PRODUKTET tONA

Ne kemi një ekip të fortë teknike në industrinë e, dekada e përvojës profesionale, nivelin e shkëlqyer të projektimit, duke krijuar një cilësi të lartë të lartë të efikasitetit intelligentequipment.

kush jemi

Ningbo Charron Industry Co, LTD. Established for many years,has more than 110 employees; the factory covers an area of 7,300 square meters, and the average growth rate of annual turnover is 30%. It has passed the inspections of BSCI, Walmart, Sedex, Disney, etc. Located in Yinzhou District, Ningbo City, it will take only 30 minutes from Ningbo Port to the company. It mainly manufactures various paper products (such as board games, card games, puzzles, stationery, etc.), and it also has a complete supply chain, to provide customers with quality accessories and products (such as toys, plastic products, rubber products, metal products, electronics, etc.)

 • 02
 • 01
 • fasdadfag
 • 04,
 • 98989
 • 05
 • 0454