Urang cordially ngabagéakeun anjeun ngarasakeun layanan kami alus teuing.

Naha Pilih Us

produk urang boga kualitas alus tur kiridit

  • Hiji set lengkep parabot panarjamah, leuwih ti 10 insinyur ngalaman, ibu usia kerja rata staf tutuwuhan sakabeh anu leuwih ti 4 taun.

    Produksi jeung R & D kamampuhan

    Hiji set lengkep parabot panarjamah, leuwih ti 10 insinyur ngalaman, ibu usia kerja rata staf tutuwuhan sakabeh anu leuwih ti 4 taun.

  • Simkuring miharep ulah pangalusna kami pikeun panangtayungan lingkungan bari industri anu ngembang gancang.  Urang taat kana pamakéan bahan baku ramah lingkungan tur ngan cooperate kalawan suppliers yén standar émisi papanggih.

    Konsep perlindungan lingkungan

    Simkuring miharep ulah pangalusna kami pikeun panangtayungan lingkungan bari industri anu ngembang gancang. Urang taat kana pamakéan bahan baku ramah lingkungan tur ngan cooperate kalawan suppliers yén standar émisi papanggih.

  • Kami pabrik sistematis, diliwatan BSCI, Sedex, Disney, Walmart, Target, audits.  Sarta ogé nampa audits lianna.

    Inok sarta jasa

    Kami pabrik sistematis, diliwatan BSCI, Sedex, Disney, Walmart, Target, audits. Sarta ogé nampa audits lianna.

populer

kami Produk

Simkuring boga tim téknis kuat di industri, dekade tina pangalaman profésional, tingkat design alus teuing, nyieun hiji kualitas luhur tinggi-efisiensi intelligentequipment.

saha kami

Ningbo Charron Industri Co., LTD. Established for many years,has more than 110 employees; the factory covers an area of 7,300 square meters, and the average growth rate of annual turnover is 30%. It has passed the inspections of BSCI, Walmart, Sedex, Disney, etc. Located in Yinzhou District, Ningbo City, it will take only 30 minutes from Ningbo Port to the company. It mainly manufactures various paper products (such as board games, card games, puzzles, stationery, etc.), and it also has a complete supply chain, to provide customers with quality accessories and products (such as toys, plastic products, rubber products, metal products, electronics, etc.)

  • 02
  • 01
  • fasdadfag
  • 04 Méi
  • 98989
  • 05
  • 0454